Kom langs!

Brugklas Kom langs! Talentklassen Uniek Van aanmelden tot eerste rapport

Kom langs!

We willen je graag ontmoeten! Kom daarom naar onze labmiddagen, de open dag of één van onze informatieavonden. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons dan maken we een afspraak.

Labmiddagen

Voor speurneuzen, onderzoekers, creatief denkers en spanning- en sensatiezoekers! Alle toekomstige brugklassers kunnen meedoen aan de labmiddagen. Op alle woensdagmiddagen in november (1, 8, 15, 22 en 29) van 14.00 uur tot 16.00 uur kun je meedoen aan één van de labs!

Schrijf je in voor de labmiddagen

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 9 januari 2018 om 19.30 uur is er een informatieavond voor ouders van toekomstige brugklassers bij het Christelijk Lyceum. We leren je ouders dan van alles over onze school.

Open dag!

Bezoek onze open dag op 17 januari 2018 van 13.30 - 16.30 uur en 18.30 - 20.30 uur.

Voorlichtingsavond gymnasium en atheneum

Wist je dat... het Christelijk Lyceum als enige school in Apeldoorn een gymnasium op een scholengemeenschap heeft? En dat het Christelijk Lyceum één van de 50 scholen in Nederland is met een WON-akademie? Wil je meer weten over ons gymnasium en atheneum? Kom dan naar onze speciale gymnasium- en atheneumavond op maandag 5 februari 2018 om 19.30 uur.

Lees meer over het gymnasium

Informatieavond voor ouders

Open dag gemist? Of toch nog meer informatie? Je ouders kunnen op maandag 5 februari om 19.30 uur langskomen op onze informatieavond.