Kom langs!

Brugklas Kom langs! Talentklassen Uniek Van aanmelden tot eerste rapport

Kom langs!

We willen je graag ontmoeten! Kom daarom naar onze DOE-middagen, de open dag of één van onze informatieavonden. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons dan maken we een afspraak.

Doe-middagen

Voor speurneuzen, onderzoekers, creatief denkers en spanning- en sensatiezoekers! Alle toekomstige brugklassers kunnen meedoen aan de doe-middagen. Op alle woensdagmiddagen in november (7, 14, 21 en 28) van 14.00 uur tot 16.00 uur kun je meedoen aan één van de activiteiten!

Schrijf je in voor de DOE-middagen

Informatieavond voor ouders

Op dinsdag 8 januari 2019 om 19.30 uur is er een informatieavond voor ouders van toekomstige brugklassers bij het Christelijk Lyceum. We leren je ouders dan van alles over onze school.

Open dag!

Bezoek onze open dag op 23 januari 2019 van 13.30 - 16.30 uur en 18.30 - 20.30 uur.

Voorlichtingsavond gymnasium, atheneum en havo

Wist je dat... het Christelijk Lyceum als enige school in Apeldoorn een gymnasium op een scholengemeenschap heeft? En dat het Christelijk Lyceum één van de 50 scholen in Nederland is met een WON-akademie? Wil je meer weten over ons gymnasium, atheneum en havo? Kom dan naar onze speciale gymnasium-, atheneum- en havo-avond op maandag 4 februari 2019 om 19.30 uur.

Lees meer over het gymnasium

Informatieavond voor ouders

Open dag gemist? Of toch nog meer informatie? Terugkomavond voor ouders op maandag 4 februari 2019 om 19.30 uur.