Kom langs!

Van aanmelden tot eerste rapport Kom langs! Talentklassen Uniek Brugklas

Kom langs!

We willen je graag ontmoeten! Kom daarom naar onze labmiddagen, de open dag of één van onze informatieavonden. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons dan maken we een afspraak.

Voorlichtingsavond gymnasium en atheneum

Wist je dat... het Christelijk Lyceum één van de 50 scholen in Nederland is met een WON-akademie? En dat we Da Vinci-lessen geven waar leerlingen onderzoekend leren en leren onderzoeken? En wist je dat we heel trots zijn op het cijfer dat onze gymnasiumleerlingen ons gaven in 2015? We kregen een 9! En we zijn ook trots op alle atheneum- en gymnasiumleerlingen in 2015 en 2016. Ze zijn allemaal geslaagd. 100% dus!

Wil je meer weten over ons gymnasium en atheneum? Kom dan naar onze speciale gymnasium- en atheneumavond op maandag 6 februari 2017 om 19.30 uur.

Bekijk de gymnasiumfolder

Algemene voorlichtingsavond voor ouders

Woensdag 6 februari om 19.30 uur
Heeft u de Open Dag gemist of wilt u misschien nog meer informatie over het Christelijk Lyceum? Tijdens deze voorlichtingsavond krijgt u meer informatie over de gang van zaken op het Christelijk Lyceum. Deze voorlichtingsavond is alleen bedoeld voor ouders/verzorgers van groep 8-leerlingen.

Bekijk alvast de voorlichtingskrant!

Labmiddagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Kom dan in november 2017 naar onze labmiddagen.

Technolab
Samen met collegawetenschappers word jij op onderzoek gestuurd. Je missie: ontdek een nieuwe planeet!

Archeologielab voor vwo-leerlingen
Graaf en bestudeer je vondsten met een heel team archeologen en trek je conclusies!

Talenlab
Op het Christelijk Lyceum is iemand vermoord! Wie is de dader? Wat was het moordwapen? Waar ligt het lijk? Als journalist ga jij op onderzoek uit.

Sportlab
Als bewegingswetenschappers gaan we een sport onderzoeken. Bewegen en wetenschap: een spannende combinatie!

Kunstlab
Stap in de wereld die kunst heet. Ontwikkel je eigen beeldtaal als een echte kunstenaar.

Geschiedenis voor vwo-leerlingen
Onderzoek een mysterie! Je gaat terug in het verleden om de waarheid over mythes, legendes en raadsels te achterhalen.

Muzieklab
Leef je uit tijdens dit lab. Je hoeft niet muzikaal te zijn,  wel gemotiveerd!

In oktober 2017 kun jij je via de website inschrijven voor de labmiddagen!