Van aanmelden tot eerste rapport

Van aanmelden tot eerste rapport Kom langs! Talentklassen Uniek Brugklas

Van aanmelden tot eerste rapport

Wat staat je allemaal te wachten als jij je aanmeldt op het Christelijk Lyceum? We hebben het voor je op een rij gezet!

Vergeet trouwens niet om je voor 1 maart aan te melden bij onze school! Dat kan bij je juf of meester van groep 8. Zij hebben de aanmeldingsformulieren van onze school. Vraag je ouders/verzorgers of zij het voor je in willen vullen en geef het af aan je juf/meester. Die zorgt ervoor dat het formulier bij ons terecht komt.

Het aanmeldingsformulier vind je ook in het mapje dat je tijdens de open dag hebt gekregen. Het formulier laat je invullen door je ouders/verzorgers en stuur je naar ons.

Zelf downloaden
Geen aanmeldingsformulier ontvangen? Download het formulier dan hier. . Print hem uit, laat hem invullen door je ouders/verzorgers en stuur hem op naar ons!

Toelating

Als jij je voor 1 maart hebt aangemeld krijg je in april te horen of je bent toegelaten op het Christelijk Lyceum

Welke klas?

In mei hoor je in welke klas je zit.

Kennismakingsmiddag

Op 15 juni kom jij samen met je klasgenoten en alle andere nieuwe brugklasleerlingen op school om kennis te maken met elkaar en je mentor.

Introductiedagen

In het begin van het schooljaar ga je allemaal leuke activiteiten doen om elkaar nog beter te leren kennen.

Herfstvakantie

In de herfstvakantie kun je even tot rust komen na een drukke eerste periode!

Eerst sinterklaas vieren en halverwege december krijg je dan je eerste rapport!