Ook dit jaar organiseert het Christelijk Lyceum in november 2018 weer DOE-middagen voor groep 8-leerlingen. De DOE-middagen vinden plaats op woensdag 7, 14, 21  en 28 november van 14.00 tot 16.00 uur.

Hieronder vind je welke activiteiten er op de DOE-middagen op het Christelijk Lyceum worden gehouden. De definitieve indeling staat nu online. Inschrijven voor de DOE-middagen kan met ingang van 3 oktober 2018.

Let op: per DOE-middag worden 3 of 4 van de onderstaande activiteiten gegeven.

Archeologie (maximaal 16 leerlingen)

Graaf en bestudeer je vondsten met een heel team archeologen en trek je conclusies!

Sport (maximaal 30 leerlingen)

Als bewegingswetenschappers gaan we een sport onderzoeken. Bewegen en wetenschap: een spannende combinatie!

Muziek (maximaal 30 leerlingen)

Leef je uit. Je hoeft niet muzikaal te zijn, wel gemotiveerd!

Techno (maximaal 60 leerlingen)

Samen met collegawetenschappers ga jij kijken wat je allemaal met ballonnen kan doen. Doe mee aan het Wetenschappelijk Ballonnen Festival.

Talen (maximaal 30 leerlingen)

Kunst (maximaal 22 leerlingen)

Stap in de wereld die kunst heet. Ontwikkel je eigen beeldtaal als een echte kunstenaar.

Geschiedenis (maximaal 20 leerlingen)

Onderzoek een mysterie! Je gaat terug in het verleden om de waarheid over mythes, legendes en raadsels te achterhalen.