Activiteiten

Fotoalbum Activiteiten MR Studiekeuze Verlof Overgangsnormen en PTA

Activiteiten

Ook buiten de klas leer je veel. Daarom organiseert het Christelijk Lyceum activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, sport en ontspanning. Vaak hebben de activiteiten te maken met de lessen, maar ze zijn er ook om elkaar beter te leren kennen of samen plezier te hebben!

Wil je weten wanneer een bepaalde activiteit precies is? Kijk dan in de jaaragenda!

Mediawijsheid

Op 30, 31 januari en 1 februari 2017 gaan de tweede klassen van onze school zich verdiepen in de media. Met dit project proberen wij leerlingen een stukje bewustwording mee te geven over hoe je verstandig omgaat met sociale media, welke controle je daar zelf over hebt, maar staan we ook stil bij de meerwaarde van sociale media.

Swim4books

Na het mooie succes van run4books (ruim 1800 euro!), gaan nu ook de tweede klas leerlingen hun sportieve inzet laten zien tijdens het Swim4books. Op vrijdag 3 februari 2017 zullen alle leerlingen uit de tweede klas, in 20 minuten, zoveel mogelijk baantjes proberen te zwemmen. Het is de bedoeling dat de leerlingen hiervoor zoveel mogelijk sponsors verzamelen.

Cultuuragenda

In de cultuuragenda vind je de activiteiten die op het gebied van bijvoorbeeld kunst, cultuur, muziek en geschiedenis georganiseerd worden gedurende het schooljaar.

Bekijk de hele cultuuragenda