Atheneum

Mavo Havo Atheneum Da Vinci Gymnasium

Atheneum

Heb jij een brede interesse en wil je later naar de universiteit? Vind je het leuk om onderzoek te doen? Kom dan naar het atheneum!

Stevig studeren en leuke dingen

Je start in de atheneumklas of in de havo-atheneumklas. In de atheneumklas leer je meteen op atheneumniveau. In de havoatheneumklas krijg je tijdens het jaar steeds meer les op atheneumniveau. Naast stevig studeren zijn er ook leuke en ontspannende activiteiten. Een hoogtepunt voor elke bovenbouwleerling is de reisweek. Verheug je maar alvast op een weekje Londen, Berlijn, Barcelona of Parijs!

Fijne school

“Het Christelijk Lyceum is een hele fijne school. Ik heb leuke vriendinnen en een fijn lesrooster. De docenten zijn soms streng maar altijd aardig en begripvol.” - Michelle

WON-akademie

Ben jij iemand die het naadje van de kous wil weten? Iemand die graag iets onderzoekt, wil weten hoe iets in elkaar zit en wil weten hoe en waarom iets wel of niet werkt? Dan zit je goed op het atheneum of gymnasium van het Christelijk Lyceum, één van de 50 WON-scholen in het land. Lees er hier meer over.

Talentklassen

We geven je alle ruimte je talenten te ontwikkelen door rekening te houden met dingen die jij interessant en leuk vindt. Zodat je niet alleen een leerzame, maar ook een leuke schooltijd hebt! Twee uur per week mag je daarom zelf kiezen naar welke speciale klas jij gaat: de Bèta+klas, de Sportklas, de Kunstklas of de Xtraklas. Lees er hier meer over.

Heb je nog vragen over het atheneum?

Bel dan (055) 35 75 200. Vraag naar de atheneumcoördinator, de heer Lars Olav Massa.

WON-akademie en Da Vinci

Bekijk de video over WON-akademie en Da Vinci!