Werken bij ons

Ons verhaal Werken bij ons Wie is wie

Werken bij ons

Wil je werken in een inspirerend schoolgebouw met ongeveer 120 enthousiaste collega’s en 1200 leuke leerlingen?

Het Christelijk Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. In ons klassieke schoolgebouw staat leren centraal en wordt modern en goed onderwijs gegeven. We vinden het belangrijk om leerlingen te prikkelen op andere terreinen. Daarom is er een divers aanbod van talentklassen, zoals de Sportklas, Kunstklas, Xtraklas en Bèta+klas.  In ons dagelijks handelen laten we ons inspireren door christelijke waarden en normen.

>> Bekijk onze vacatures!

Veluwse Onderwijsgroep

Het Christelijk Lyceum maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep. Dit samenwerkingsverband bestaat uit drie stichtingen: SKVOAO (het Veluws College), SKPOOV (veertien katholieke basisscholen en één school voor katholiek speciaal basisonderwijs) en stichting CVO Apeldoorn (De Heemgaard, Sprengeloo en Christelijk Lyceum).

De scholen delen een gemeenschappelijk servicebureau en hebben hetzelfde college van bestuur. De algemeen directeur voortgezet onderwijs voert de directie over het Veluws College en de scholen van CVO Apeldoorn.