Online schoolgids

Alle info bij de hand

Onderwerpen

Online schoolgids Christelijk Lyceum

In deze online schoolgids vinden jij en je ouders informatie over alles wat er speelt op het Christelijk Lyceum.

Je hebt vast allerlei vragen en deze schoolgids geeft waarschijnlijk al antwoord op veel van die vragen. Zo vind je er informatie over het onderwijs in onze afdelingen mavo, havo, atheneum en gymnasium, onze regels en afspraken en de vele activiteiten. Daarnaast kun je lezen hoe je uiting kunt geven aan je talenten via de talentklassen: kunst, sport, Bèta+ of Xtra. Ook zijn we trots op de WON-akademie en Da Vincilessen. Voor ieder wat wils dus!

De online schoolgids is ook handig voor je ouders, want er staan allemaal praktische zaken in, van ouderavonden tot aan onderwijsresultaten en van lestijden tot aan vakanties. Ook voor jou is trouwens veel van deze praktische informatie goed om te weten.

Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, dan kun je die altijd stellen aan je mentor. Jouw mentor helpt je verder!