Online schoolgids

Alle info bij de hand

Onderwerpen

Klankbordgroepen print deze pagina

Je voelt je misschien heel betrokken bij de grote veranderingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd in zowel de onder- als de bovenbouw. Het Christelijk Lyceum stelt je mening zeer op prijs en wil graag van je weten hoe je denkt over alle ontwikkelingen. Daarom worden regelmatig leerlingen uitgenodigd om hun bevindingen en ervaringen te bespreken in een klankbordgroep. Een klankbordgroep is een vertegenwoordiging van leerlingen, die regelmatig met de schoolleiding in gesprek gaat. We doen dit in de verschillende afdelingen in zowel de onderbouw als de bovenbouw.

Voor leerlingen op:
20 november 2017
19 juni 2018

Komend schooljaar zijn er ook klankbordgroepen voor ouders. We willen namelijk graag horen hoe u denkt over de (les)activiteiten en (onderwijs)ontwikkelingen op onze school.

Voor ouders op:
20 november 2017