Digitale informatieavond

Datum: 1 februari 2021

Tijd: 19:30 - 21:00

In verband met de huidige situatie rondom corona, kunnen wij u dit jaar helaas niet op onze school ontvangen. Daarom ontmoeten we u graag digitaal!

Tijdens de presentatie vertellen wij u alles over de mogelijkheden voor uw zoon/dochter op onze school: informatie over onze opleidingen maar ook over begeleiding en extra ondersteuning.

Daarnaast kunt u vragen stellen aan ons via de chat!

Wanneer1 februari 2021
Hoe laat19.30 – 21.00 uur
WaarOnline, via deze pagina! Op 1 februari, na 17.00 uur kunt u hier klikken op een link
Voor wieAlle ouders van basisschoolleerlingen die geïnteresseerd zijn in onze school
We adviseren het gebruik van een PC of laptop, een mobiele telefoon of tablet wordt niet aanbevolen

Heb je nog vragen naar aanleiding van de informatieavond? Je kunt telefonisch contact opnemen met de coördinatoren van de opleidingen

Vragen over havo en havo/mavo – maandag 8 februari van 15.15 – 16.15 uur:
Bel met Yvette Wegdam op 06 – 114 167 81
Vragen over atheneum – vrijdag 5 februari van 15.00 – 16.00 uur:
Bel met Martine van Duijvendijk op 055 – 35 75 205.
Vragen over gymnasium – vrijdag 5 februari van 15.00 – 16.00 uur:
Bel met Anne Sijmons op 055 – 35 75 241

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden!

Aanmelden digitale informatieavond

• Wij vinden het fijn om je te verwelkomen! Aanmelden kan via onderstaand formulier, dan ontvang je de link naar de digitale informatieavond in je mail.
  • Informatiepakket aanvragen

Wij hebben een informatiepakket voor je klaarliggen, met informatie over allerlei onderwerpen zoals onze brochure, het aanmeldformulier, informatie over extra ondersteuning en meer. Wil je dit pakket thuis ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zorgen er dan voor dat je het informatiepakket ontvangt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hee­ft u vragen die u al eerder wilt stellen? Mail naar: [email protected]

Mocht er technisch iets misgaan gedurende de avond, dan informeren we u via onze facebookpagina: facebook.com/LyceumApeldoorn

Tot dan!