DOE-middagen

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd naar onze school? Kom dan op een woensdagmiddag in november 2018 naar onze doe-middagen. De doe-middagen zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Je mag je voor maximaal twee activiteiten inschrijven.

Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je automatisch via de mail een kopie van de door jou ingevulde gegevens. Als een activiteit op een bepaalde dag het maximum aantal deelnemers heeft bereikt, komt achter die optie “(Wachtlijst)” te staan. Voor deze activiteit word je dan op de wachtlijst gezet. Als er iemand afzegt word je benaderd via de door jou ingevulde gegevens.

Je ontvangt ongeveer een week van tevoren per e-mail een bericht met meer informatie.

Techno (maximaal 60 deelnemers)
Samen met collega-wetenschappers ga jij kijken wat je allemaal met ballonnen kan doen. Doe mee aan het Wetenschappelijk Ballonnen Festival.

Archeologie voor vwo-leerlingen (maximaal 16 deelnemers)
Graaf en bestudeer je vondsten met een heel team archeologen en trek je conclusies!

Talen (maximaal 30 deelnemers)

Wie zal de kluis kunnen openen? De school is helaas de code kwijtgeraakt!
Aan jullie de taak om de code van de kluis te kraken!

Sport (maximaal 30 deelnemers)
Als bewegingswetenschappers gaan we een sport onderzoeken. Bewegen en wetenschap: een spannende combinatie!

Kunst (maximaal 22 deelnemers)
Stap in de wereld die kunst heet. Ontwikkel je eigen beeldtaal als een echte kunstenaar.

Geschiedenis (maximaal 20 deelnemers)
Onderzoek een mysterie! Je gaat terug in het verleden om de waarheid over mythes, legendes en raadsels te achterhalen.

Muziek (maximaal 30 deelnemers)
Leef je uit. Je hoeft niet muzikaal te zijn, wel gemotiveerd!

Het inschrijfformulier wordt op 3 oktober 2018 online gezet.