Van aanmelden tot eerste rapport

Brugklas Kom langs! Talentklassen Uniek Van aanmelden tot eerste rapport

Van aanmelden tot eerste rapport

Wat staat je allemaal te wachten als je je aanmeldt op het Christelijk Lyceum? We hebben het voor je op een rijtje gezet!

Vergeet trouwens niet om je voor 1 maart aan te melden bij onze school! Het aanmeldingsformulier ligt op jouw school, maar als je de Open Dag hebt bezocht kun je het formulier ook in je tasje vinden. Laat je ouders/verzorgers dit voor je invullen en vraag aan je juf of meester van groep 8 of zij het formulier naar ons sturen.

Kan dit niet via je juf of meester, stuur het dan naar het volgende adres:

Christelijk Lyceum
7301 EH Apeldoorn

Zelf downloaden
Geen aanmeldingsformulier ontvangen? Download het formulier voor schooljaar 2019-2020 hier.
Print hem uit, laat hem invullen door je ouders/verzorgers en stuur hem op naar ons!

Het formulier voor 2018-2019 kun je hier downloaden,

Toelating

Als jij je voor 1 maart hebt aangemeld krijg je in april te horen of je bent toegelaten op het Christelijk Lyceum

Welke klas?

In mei hoor je in welke klas je zit.

Kennismakingsmiddag

Op 5 juni 2019 kom jij samen met je klasgenoten en alle andere nieuwe brugklasleerlingen op school om kennis te maken met elkaar en je mentor.

Introductiedagen

In het begin van het schooljaar ga je allemaal leuke activiteiten doen om elkaar nog beter te leren kennen.

Herfstvakantie

In de herfstvakantie kun je even tot rust komen na een drukke eerste periode!

Eerst sinterklaas vieren en halverwege december krijg je dan je eerste rapport!