Op woensdag 23 januari 2019 van 13.30-16.30 uur en van 18.30-20.30 uur is de Open Dag van het Christelijk Lyceum! Maak tijdens de Open Dag kennis met het Christelijk Lyceum:neem een kijkje in de lokalen bij de vakken of volg een rondleiding gegeven door één van onze leerlingen.

Naast de Open Dag worden er op 8 januari en 4 februari informatieavonden georganiseerd. Op 8 januari is er vanaf 19.30 uur een algemene informatieavond voor de ouders van toekomstige brugklassers.

De informatieavond van 4 februari is bedoeld voor leerlingen en ouders die graag nog meer willen weten van het Christelijk Lyceum. Tijdens deze avond is er een algemene voorlichting, kun je een proefles volgen en wordt er per studie nog specifieke voorlichting gegeven.