Werken bij ons

Ons verhaal Werken bij ons

Werken bij ons

Wil je werken in een inspirerend schoolgebouw met ongeveer 120 enthousiaste collega’s en 1200 leuke leerlingen?

Het Christelijk Lyceum is een school voor Da Vinci gymnasium, atheneum, Bewust!Havo en mavo. In ons klassieke schoolgebouw staat leren centraal en wordt modern en goed onderwijs gegeven. We vinden het belangrijk om leerlingen te prikkelen op andere terreinen. Daarom is er een divers aanbod van talentklassen, zoals de Sportklas, Kunstklas, Spaans en Bèta+klas. In ons dagelijks handelen laten we ons inspireren door christelijke waarden en normen.

Veluwse Onderwijsgroep
Het Christelijk Lyceum is onderdeel van de Veluwse Onderwijsgroep. Dit samenwerkingsverband bestaat uit zeven scholen voor voortgezet onderwijs en vijftien basisscholen. De scholen delen een gemeenschappelijk servicebureau en hebben hetzelfde college van bestuur. Er werken meer dan 1100 medewerkers bij de Veluwse Onderwijsgroep. Wil jij er daar één van worden? Je bent van harte welkom!

Wij bieden je

• Een brede onderwijsorganisatie met mogelijkheden voor mobiliteit
  • Scholen met een eigen profiel en sfeer
  • Goede ondersteuning en begeleiding
  • Een eigen Academie met een aantrekkelijk aanbod van trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling
  • Ambitieuze bedrijfscultuur

Ontwikkel jezelf!
Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Onbevoegd?
Het Christelijk Lyceum wil bevoegde én bekwame docenten voor de klas. Heb jij je bevoegdheid nog niet, maar wel lesgevende ambities? Neem dan gerust contact op! We denken graag met je mee over de mogelijkheid voor een (maatwerk-) opleiding, de Lerarenbeurs en studieverlof. Bezoek ook onze jaarlijkse onderwijsmarkt in april, voor een kennismaking en meer informatie.

Vacatures

Kijk voor vacatures van onze collagascholen op de website van de Veluwse Onderwijsgroep.