Het Christelijk Lyceum is woensdagavond 22 november winnaar geworden van het Apeldoorns Scholierendebat. En daar zijn we trots op! Complimenten aan onze leerlingen Laura van Beek, Meike Mul, Rutger de Boer en Stijn Neeleman: van harte gefeliciteerd! Na een spannende strijd in de Raadszaal van het gemeentehuis tegen de KSG Apeldoorn, het Gymnasium Apeldoorn en de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, vond de jury onze debaters de meest overtuigende sprekers. Als kers op de taart werd Stijn Neeleman extra gehuldigd: hij ontving de prijs voor beste individuele debater. Daarmee treedt hij in de voetsporen van onze oud-leerling Nathanja Koster, winnaar van vorig jaar. Stijn: chapeau!

Meer foto’s op onze website en Facebook volgen spoedig. Vanaf vrijdag 24 november zendt RTV Apeldoorn ook een verslag van het debat uit. Volgende week wordt de wisselbeker officieel overhandigd en aan onze prijzenkast toegevoegd: daarover later meer!