Havo/Mavo

Je hebt een havo/mavoadvies gekregen, maar je weet nog niet of de havo of de mavo het best bij je past? Dan is starten in de havo/mavobrugklas misschien wel wat voor jou!

Tijdens dit brugjaar werk je aan je leerdoelen waardoor je een goed overzicht krijgt van wat je al kunt en waar je nog aan moet werken. Daarnaast voeren we driehoeksgesprekken (ouders-leerling-mentor) om goed in beeld te krijgen hoe het met je gaat en welke doelen je jezelf stelt. Zie jij jezelf al werken met leerdoelen en het voortouw nemen bij de driehoeksgesprekken? Kies dan voor Route>Havo!

Na het eerste jaar kijken we samen met jou of je naar havo 2 of toch naar havo/mavo 2 gaat.
Aan het einde van jaar 2 maak je ècht de definitieve keuze: wordt het havo 3 of mavo 3?
Je kunt bij ons op school zowel je havo- als je mavodiploma halen.

Heb je nog vragen over de havo/mavo-brugklas of havo/mavo-2?
Bel dan (055)  3575200. Vraag naar de havo/mavo-coördinator mevrouw Yvette Wegdam.

Mailen kan ook: [email protected] 

Heb je nog vragen over mavo 3 en 4?
Bel dan (055) 35 75 200. Vraag dan naar mevrouw Jenny van der Vlies of de heer Adem Karagan.

Mailen kan ook: [email protected] of [email protected]

Van Mavo naar Havo

Anne: “Ik wilde heel graag naar de Havo en met de havo/mavo-brugklas op het Christelijk Lyceum kon ik laten zien dat ik het kan,’ vertelt Anne. Alleen naar de resultaten van de Cito- of de IEP-toets kijken is niet voldoende. Op het Christelijk Lyceum zeiden de leraren tegen mij: “je kan de Havo echt wel aan! Maar het belangrijkste is jouw inzet, als je maar hard genoeg werkt, kun je heel erg ver komen.”

Talentklassen

We geven je alle ruimte je talenten te ontwikkelen door rekening te houden met dingen die jij interessant en leuk vindt. Zodat je niet alleen een leerzame, maar ook een leuke schooltijd hebt! Twee uur per week mag je daarom zelf kiezen naar welke talentklas jij gaat: de Bèta+klas, de Sportklas, de Kunstklas of Spaans. Lees er hier meer over.

Vragen over de MAVO?

Heb je nog vragen over mavo 3 en 4?
Bel dan (055) 35 75 200. Vraag naar de mavocoördinator, mevrouw Jenny van der Vlies.

Mailen kan ook op[email protected]