Groep 7 en 8

Je laatste jaar in groep 8

In groep 8 heb je nog één of twee juffen of meesters en zit je de hele dag in één lokaal (behalve bij gym dan). Volgend jaar gaat dat allemaal nét even anders.

De open dag gaat dit jaar helaas niet door, maar je kan nog wel digitaal met onze school kennismaken op de informatieavond op 1 februari 2021! Klik hiernaast in de agenda op “Digitale informatieavond” en schrijf je in! Wil je ook graag een informatiepakket thuisgestuurd krijgen? Laat dan ook je adresgegevens achter.

Zijn er nog vragen?

Hebben jij, je ouders of juf en meester nog vragen over de aanmelding? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected]

Kom jij ook?

Telefonisch vragenuur atheneum/gymnasium

Telefonisch vragenuur havo en havo/mavo

feb

Digitale informatieavond

mrt

Al aangemeld?

Je kunt jezelf zijn!

Veel gestelde vragen

Wat staat je allemaal te wachten als je je aanmeldt op het Christelijk Lyceum?

We hebben het voor je op een rijtje gezet!

Vergeet trouwens niet om je vóór 1 maart aan te melden bij onze school!
Laat je ouders/verzorgers dit voor je invullen en breng het bij ons langs of verstuur het naar het volgende adres:

Christelijk Lyceum
7301 EH Apeldoorn

Zelf downloaden
Geen aanmeldingsformulier ontvangen?

Print hem uit, laat hem invullen door je ouders/verzorgers en stuur hem op naar ons!

Toelating
Als jij je voor 1 maart hebt aangemeld krijg je in april te horen of je bent toegelaten op het Christelijk Lyceum

Welke klas?
Begin juni hoor je op de kennismakingsdagen in welke klas je zit.

Kennismakingsmiddag
Op 9 juni 2021 kom jij samen met je klasgenoten en alle andere nieuwe brugklasleerlingen op school om kennis te maken met elkaar en je mentor.

Introductiedagen
In het begin van het schooljaar ga je allemaal leuke activiteiten doen om elkaar nog beter te leren kennen.

Herfstvakantie
In de herfstvakantie kun je even tot rust komen na een drukke eerste periode!

Eerst sinterklaas vieren en halverwege december krijg je dan je eerste rapport!

In welke mate wordt er digitaal lesgegeven?

Onze brugklassen werken met BYOD (Bring Your Own Device,). Je werkt daarbij vanaf je eigen laptop of je kunt er een lenen via school. We werken op het Christelijk Lyceum ongeveer 50% met boeken en 50% met de laptop. Ook krijg je het vak NDG (Natuur en Digitale Geletterdheid).

Hoe houden wij contact met ouders/verzorgers?

Na het eerste en tweede rapport is er voor je ouders gelegenheid om met je docenten te spreken. Wanneer je ouders tussendoor een van je docenten willen spreken of hen iets willen vragen, kunnen ze altijd naar school bellen. De kans bestaat wel dat de docent aan het lesgeven is. Het berichtje van je ouders wordt dan aan hem of haar doorgegeven en de desbetreffende docent neemt zelf contact met hen op.

Hoe kan ik in contact komen met school of docenten?

Wil je meer weten over het Christelijk Lyceum tijdens een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op!

7301 EH Apeldoorn

Wij helpen je graag verder

Jachtlaan 108Postbus 2939
7313 EC Apeldoorn7301 EH Apeldoorn